Pålsøya Park BT1

June 20, 2017

 

Byggherre: OKK Gruppen AS

Kontraktsum: 56 MNOK

Prosjektleder: Stig Berg

Byggeleder: Bjørn Tore Berg


Første byggetrinn av totalt 6 i Pålsøya Park består av to leilighetsbygg på fire etasjer med til sammen 35 selveierleiligheter. I tillegg skal det bygges 16 rekkehus i funkisstil. Rekkehusene og leilighetene er selveierboliger.
 
Det skal bygges garasje under blokkene slik at en kan ta heis direkte opp til sin leilighet. Prosjektet er plassert inn i et lunt og koselig nærmiljøområde rett ved Drammenselva. Det er planlagt til sammen ca. 200 boliger i parkmessige grønne og solrike omgivelser i prosjektet. Fremtidig byggetrinn er under prosjektering og vil bli fortløpende lagt ut for salg. Byggetrinn 2 planlegges lagt ut for salg sommeren 2017.

Vestviken Entreprenør utfører alt grunnarbeidet på Pålsøya Park

Share on Facebook
Please reload

Siste prosjekter
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon

© 2017 - Vestviken Entreprenør AS