Pålsøya Park BT1


Byggherre: OKK Gruppen AS

Kontraktsum: 56 MNOK

Prosjektleder: Stig Berg

Byggeleder: Bjørn Tore Berg

Første byggetrinn av totalt 6 i Pålsøya Park består av to leilighetsbygg på fire etasjer med til sammen 35 selveierleiligheter. I tillegg skal det bygges 16 rekkehus i funkisstil. Rekkehusene og leilighetene er selveierboliger. Det skal bygges garasje under blokkene slik at en kan ta heis direkte opp til sin leilighet. Prosjektet er plassert inn i et lunt og koselig nærmiljøområde rett ved Drammenselva. Det er planlagt til sammen ca. 200 boliger i parkmessige grønne og solrike omgivelser i prosjektet. Fremtidig byggetrinn er under prosjektering og vil bli fortløpende lagt ut for salg. Byggetrinn 2 planlegges lagt ut for salg sommeren 2017. ​ Vestviken Entreprenør utfører alt grunnarbeidet på Pålsøya Park

Siste prosjekter
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square