Pålsøya Park BT2 - Totalentreprrise


Byggherre: OKK Gruppen AS

Kontraktsum: 40 MNOK

Prosjektleder: Stig Berg

Byggeleder: Bjørn Tore Berg

Andre byggetrinn av totalt 4 i Pålsøya Park består av to leilighetsbygg på fire etasjer med til sammen 36 selveierleiligheter. Det skal bygges kulverter fra byggetrinn 1 frem til parkeringsanlegget under blokkene i byggetrinn 2 slik at en kan ta heis direkte opp til sin leilighet. Prosjektet er plassert inn i et lunt og koselig nærmiljøområde rett ved Drammenselva i parkmessige utomhusanlegg. Det er bygget 51 leiligheter og rekkehus som ferdigstilles nå, og det er planlagt til sammen ca. 220 boliger totalt.

Fremtidig byggetrinn er under prosjektering og vil bli fortløpende bygget.

Leilighetene leveres av Konsmo Fabrikker som moduler. Vestviken Entreprenør utfører alle øvrige arbeider i prosjektet.

Siste prosjekter
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square