OXER Tårnet - Et kulturelt kraftsentrum


Byggherre: Tårnet AS Kontraktsum: 37,5 MNOK

Byggeleder: Bjørn Tore Berg

Anleggsleder: Åge Hollandsbjerg

Vestviken Entreprenør er nå i gang med en totalentreprise i samspill med Tårnet AS. Oppdraget består i å renovere det 65 meter høye Oxer-tårnet på Økern i Oslo.

Ved å benytte de historiske fabrikklokalene til kulturnæringsproduksjon blir historien i fabrikkene ivaretatt gjennom bruk. Kulturnæringsproduksjonen er skånsom mot bygningsmassen på samme tid som den er skapende. Den vil skape liv, og gjøre Kabelgata til et kulturelt sentrum for Hovinbyen. Med en slik tilnærming vil Oxer Eiendom transformere denne delen av byen og bidra til at de som jobber og bor i Kabelgata får gode byliv i hjertet av Hovinbyen også gjennom kultur.

Ferdigstillelse Q4 2018

Siste prosjekter
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square