Svelvigen Brygge BT1 - Totalentreprise

Byggherre: Svelvigen Brygge AS

Kontraktsum: 122 MNOK

Prosjektleder: Bjørn Tore Berg

Anleggsleder: Arnfinn Kristensen

Byggetid August 2019 - Desember 2020

Rett på bryggekanten kommer Svelvigen Brygge, en helt ny ”bydel” i Svelvik. Byggetrinn 1 omfatter to frittstående leilighetsbygg med til sammen 33 leiligheter fordelt på 14 leiligheter i «Flora» og 19 leiligheter i «Perlen». Størrelser fra 47 til 147 kvadratmeter.

Mellom husene vil det bli opparbeidet store grøntarealer og alle leilighetene vil få store, private terrasser eller balkonger. Langs sjøfronten blir det anlagt en sammenhengende fjordpromenade med småbåthavn.

Arkitekturen er inspirert av tidligere seilskutetid og småbyliv noe som gjenspeiles både i prosjektets farger og materialbruk.

Siste prosjekter
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square