Holmestrand Brygge - Tømrer Entreprise

November 12, 2019

 

 

 

Oppdragsgiver:     Bermingrud Entreprenør AS (Totalentreprenør)

Byggherre :            Holmestrand Utvikling AS 

Type bygg:             Leiligheter, Tømrer arbeider

Kontraktsum:         27,6  MNOK

Prosjektleder:        Krzysztof Lemanski

Oppstart:               Januar 2020
 

Holmestrand Utvikling AS:

 

Holmestrand Brygge er vårt neste prosjekt, og bygging og salg er godt i gang. Dette blir et nybygd kvartal med ca 80 leiligheter, over 1000 m2 næringslokaler, og en ny grønn lunge i byen. Prosjektet skal stå ferdig i løpet av første kvartal 2021.

Asplan Viak sine arkitekter er valgt ut som samarbeidspartnere i utviklingen av prosjektet. Deres forslag på løsninger er svært gode med tanke på videre byutvikling og det å gjøre Holmestrand sentrum attraktivt. Dette både som sted å bo og sted å handle og ferdes i. I planene ligger det næringsarealer ut mot gateløpene noe som skaper aktivitet på gateplan. Det dannes en ny passasje fra Langgaten og ned til Havnegaten som utgjør et viktig byutviklingsgrep. I etasjene oppover vil det bli leiligheter. Arkitektur og løsninger gjør at lys, luft og utsikt blir optimalt. Det å gå noe opp i høyden med smale bygg kontra å bygge kompakt og lavt bidrar også til lysere gatemiljø. Vi er opptatt av å kunne utvikle et prosjekt som er så attraktivt at vi klarer å tiltrekke oss nye mennesker som ønsker å flytte til Holmestrand sentrum. Da er solforhold og utsikt helt sentralt.

En annen ting er utnyttelsesgraden. Vi har nå fått en jernbaneterminal hvor storsamfunnet har investert mellom 6 og 7 milliarder i lille Holmestrand. Skal storsamfunnet få noe effekt av investeringene er det både et krav og en nødvendighet med en betydelig fortetting i nærområdene rundt jernbaneterminalen. Flest mulig med gangavstand til terminalen gir tiltenkt effekt.

 

Vestviken Betong & Tre AS har har blitt valgt som leverandør for tømrer entreprisen

av Totalentreprenør Bermingrud Entreprenør AS.

 


 
 

Share on Facebook
Please reload

Siste prosjekter
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon

© 2017 - Vestviken Entreprenør AS