Eplegården Atrium - Tømrerentreprise

Oppdragsgiver: JM Norge AS (Totalentreprenør)

Byggherre : JM Norge AS

Type bygg: Leiligheter, Tømrer arbeider

Kontraktsum: 24 MNOK

Prosjektleder: Krzysztof Lemanski

Oppstart: Mai/ Juni 2020

JM Norge AS:

Et steinkast unna Drammenselva bygger vi lyse og moderne leiligheter. I Eplegården Atrium kan du velge mellom 2- til 4-roms med romslige vestvendte balkonger. Her får du kort vei til både sentrum, elva og marka. Boligene skal også svanemerkes. Det er godt for miljøet, men også for deg som kjøper bolig av oss.

I Eplegården Atrium ligger alt til rette for et praktisk og godt liv. De fleste leilighetene vil vende inn mot et rolig atrium, som vil skape en god atmosfære. Det vil bli opparbeidet et pent, felles parkanlegg som bidrar til å gjøre hverdag enkel og trivelig.

Vestviken Betong & Tre AS har har blitt valgt som leverandør for tømrer entreprisen

av Byggherre JM Norge AS.

Siste prosjekter
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square