Gullhaug Torg 5 - Betongentreprise

Oppdragsgiver: Betonmast Oslo AS (Totalentreprenør)

Byggherre : Avantor

Type bygg: Kontorbygg BREEAM NOR Excellent

Kontraktsum: 19,5 MNOK

Prosjektleder: Bartosz Ledzinski

Oppstart: Oktober 2020

Betonmast bygger for Avantor om et kontorbygg i Nydalen i Oslo, Gullhaug Torg 5. I utviklingsfasen har primært prosjektering og utforming av fasade og løsninger for gjenbruk av materialer stått i fokus. Prosjektet skal klassifiseres som BREEAM NOR Excellent og har fått støtte av Enova for innovativ fasadeløsning. Planlagt løsning for fasade varierer bruk av statiske og dynamiske glass i tillegg til bygningsintegrerte solceller. Andre miljøtiltak er avfallsreduksjon, blågrønne tak og kun sykkelparkering i underetasjen. I prosjektets miljøoppfølgingsplan er det blant annet definert at prosjektet skal oppnå en reduksjon i klimagassutslipp på 50 % i forhold til referansebygg.

Vestviken Betong & Tre AS har har blitt valgt som leverandør for betongentreprisen

av Totalentreprenør Betonmast Oslo AS.

Siste prosjekter
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square