top of page

Nøsted Brygge

Oppdragsgiver: 

Nøsted Brygge Bolig AS & Drammen Næringsparker AS

Byggherre: 

Nøsted Brygge Bolig AS & Drammen Næringsparker AS

Type bygg:

Leiligheter/Næring

Kontraktssum:

508 MNOK

November 2022 - Pågår

Byggeperiode:

Prosjektleder:

Bjørn Tore Berg

Rett på bryggekanten med en solrik beliggenhet kommer Nøsted Brygge i Drammen. Prosjektet består av nybygg på 90 leiligheter, parkeringshus samt. rehabilitering av eksisterende næringsarealer på ca. 6000m2.

De eldre næringsarealene skal delvis rives/rehabiliteres og 90 leiligheter skal bygges nye som påbygg og nybygg i opptil 7 etasjer. Det skal etableres store parkeringsarealer i bygget for boligdelen samt. et frittstående parkeringshus for næringsarealene.

I området er det utfordrende grunnforhold. Før rive- og byggearbeidene kan igangsettes skal det utføres en omfattende sikring av grunnen. Byggene vil bli utført med forskjellige byggemetoder og fundamenteres på pilarer og peler til fjell. Størst mulig grad av plasstøpte konstruksjoner. Prefabrikkerte elementer og andre lettere konstruksjoner vil brukes hvor eksisterende fundamentering tilsier det. For øvrig plassbygges det meste.

Prosjektet har en fantastisk beliggenhet og er starten på fjordutbyggingen i Drammen. Mange unike, topp moderne og energivennlige boliger. Flere med takterrasser, alle har sjøutsikt og er solrike. Store felles uteplasser og egen båthavn med mulig båtplass.

Galleri

bottom of page